Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

Regnskabs og servicemedarbejder søges

Skovshoved Idrætsforening søger en regnskabs og servicemedarbejder med stor lyst til at arbejde i en medlemsbaseret idrætsforening.

Forventet start: Senest 1. november 2019
Arbejdstid: 25 - 30 timer (som udgangspunkt i tidsrummet 10:00 -17:00)
Arbejdssted: Skovshoved Idrætsforening –
www.skovser.dk

Hvem er du?

Du er den, der elsker at samle trådene og sikrer, at opgaverne løses til de aftalte deadlines og med høj kvalitet. Det falder dig naturligt at skabe struktur og systematisere dine opgaver.

Du trives med at to arbejdsdage ikke er ens – og at selv om du kan have en klar plan for dagen, er du klar på, at der kan komme opgaver ind fra højre, som bare skal løses nu og her. Du er derfor superskarp til at prioritere og selv vurdere, hvad der er vigtigst lige nu og her. 

Du er første led i telefonkæden og får mange henvendelser fra medlemmer på mail. Derfor yder du en god og smilende service til både medlemmer (store som små) og samarbejdspartnere. 

Dine opgaver - og derfor også dine kvalifikationer:  

  • Du skal selvstændigt varetage bogholderi og afstemninger
  • Registrering af indbetalinger og afstemning af bank
  • Administration af vores 4 afdelinger
  • Ad hoc-opgaver

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du er udadvendt og relationsskabende samt har fokus på struktur og detaljen. Du er ærekær omkring dit ansvar, og når man giver dig en opgave, ved man, at den bliver løst på bedst mulig vis.

Vi tilbyder:

  • Et uformelt arbejdsmiljø
  • En fast stilling på 25-30 timer om ugen
  • Løn efter aftale og i forhold til kvalifikationer

Send os snarest muligt din ansøgning og dit CV til forretningsfører Lars Weis på mail: lars.weis@skovser.dk. Sidste frist for ansøgning er den 6. september 2019. Der afholdes løbende samtaler.

 

Lena Danborg stoppede på SIF-kontoret den 31.7.2019

Dit SIF har selvfølgelig været over Lena Danborg efter vi erfarede, at hun har sagt op på kontoret i SIF med henblik på et interview til en artikel. I stedet har Lena været kreativ og produktiv og selv skrevet nedenstående:

Lena Danborg

Af Lena 

Først vil jeg sige tak for de dejlige og rørende tilkendegivelser, jeg har modtaget fra jer.

Se hele artiklen her.
Indtil stillingen er besat af ny medarbejder arbejder Lena hjemmefra.
 

SIF fik ny forretningsfører den 1. juni 2019

Lars Weis afløste Henrik Baaner der, som Dit SIF i en tidligere artikel har orienteret om, fratrådte med udgangen af maj måned for at gå på pension.

Dit SIF præsenterer den nye forretningsfører:

Lars Weis

Lars er allerede en kendt skikkelse i SIF. Han flyttede til Ordrup i 90erne, hvor han delte en lejlighed med sin søster, Janni. Lars er født i Ribe i 1966. Efter studentereksamen aftjente Lars sin værnepligt i Livgarden, hvor han efter 4 år sluttede som premierløjtnant, og hans virke foregik på Sjælland.
 
Lars er gift med Jannie Weis Rasmussen og de har to børn. Sienna Amalie på 12, som dyrker elitedans, bl.a. hiphop i Waterfront og Noel Alexander på 9. Noel spiller fodbold i SIF. De bor på Jægersborg Allé og Jannie driver luksusgenbrugsforretningen, på en sidegade få skridt fra boligen. Så tilknytningen til området kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, og når dertil lægges, at Lars er ungdomsformand og -træner i SIF fodbold, mon så ikke vi roligt kan regne med at Lars er i besiddelse af SIF´ DNA. En gang skovser – altid skovser.