Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser


SIF er helt LUKKET den 24. og 31. december.


Julearrangement i SIF den 15. dec.Tilmeld dig senest den 10. dec via Klubmodul her.
 

Velkommen til Marion.Marion Schmidt Sehested tiltrådte 1. oktober på SIF’s kontor som regnskabs- og servicemedarbejder.

Blandt et ansøgerfelt på 34 har bestyrelsen valgt at tilbyde stillingen som regnskabs- og servicemedarbejder på SIF´s kontor til Marion Schmidt Sehested. Marion bor i Charlottenlund ikke langt fra stationen. Hun er født (1959) og opvokset i Grenaa, men flyttede til Charlottenlund i 1993 og har været bosat i Charlottenlund lige siden.

Dit SIF satte sig for at finde ud af hvem Marion egentlig er og tog en snak med hende.

Marion oplyste, at familien, udover Marion selv, består af mand og to døtre hvoraf den ældste har spillet tennis i SIF og den mindste pigefodbold i SIF. Derigennem har Marion kendskab til foreningen, og livet her, set fra forældreperspektiv. Når dertil lægges at Marion gennem en årrække har været sekretær for rektor på Ordrup Gymnasium er det klart, at hun er vant til at omgås områdets ungdom.

Derudover har Marion en omfattende regnskabsbaggrund, senest fra regnskabsafdelingen i større dansk virksomhed i sundhedssektoren.

”Marion, hvad er dine forventninger til jobbet her i SIF?”

Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde i SIF. Det bliver næsten ligesom at ”komme hjem” igen. Jeg nyder virkelig meget atmosfæren og stemningen. Jeg arbejdede 8 år i regnskabsafdelingen på Den Kommunale Højskole i Grenaa, som er en kursusvirksomhed med ca. 10.000 kursister om året og mine 11 år på Ordrup Gymnasium med alle de unge mennesker, og nu SIF – jeg tror jeg kan bidrage med mange erfaringer fra mine tidligere jobs. Det bliver fantastisk.

”Har du selv dyrket idræt Marion?”     

 Ja da, jeg har spillet fodbold i Grenaa i Jyllandsserien i 12 år og var anfører for holdet de sidste år. Jeg har også spillet badminton og lidt hygge bordtennis. Efter flytningen til Charlottenlund har jeg dyrket fitness og TRX i en del år.

”Du nævnte at dine piger har været aktive i SIF. Hvornår?”

Min ældste datter spillede tennis i 00’erne og den yngste stoppede med fodbold for 4 år siden.

”Udover dine personlige kompetencer indenfor regnskab og service, har du så andre interesser, du gerne vil oplyse SIF-medlemmerne om?”

Jo, jeg har også en kreativ side som jeg har brugt til at lave smykker, ligesom jeg har taget en blomsterbinder uddannelse på Grønttorvet.

Ole Larsen


 
SIF fik ny forretningsfører den 1. juni 2019

Lars Weis afløste Henrik Baaner der, som Dit SIF i en tidligere artikel har orienteret om, fratrådte med udgangen af maj måned for at gå på pension.

Dit SIF præsenterer den nye forretningsfører:

Lars Weis

Lars er allerede en kendt skikkelse i SIF. Han flyttede til Ordrup i 90erne, hvor han delte en lejlighed med sin søster, Janni. Lars er født i Ribe i 1966. Efter studentereksamen aftjente Lars sin værnepligt i Livgarden, hvor han efter 4 år sluttede som premierløjtnant, og hans virke foregik på Sjælland.
 
Lars er gift med Jannie Weis Rasmussen og de har to børn. Sienna Amalie på 12, som dyrker elitedans, bl.a. hiphop i Waterfront og Noel Alexander på 9. Noel spiller fodbold i SIF. De bor på Jægersborg Allé og Jannie driver luksusgenbrugsforretningen, på en sidegade få skridt fra boligen. Så tilknytningen til området kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, og når dertil lægges, at Lars er ungdomsformand og -træner i SIF fodbold, mon så ikke vi roligt kan regne med at Lars er i besiddelse af SIF´ DNA. En gang skovser – altid skovser.